Om bloggen

I dag finnes det nesten ikke en eneste følelse eller fase i livet som ikke er analysert og diagnostisert. Det er mye vi skal og det er mye vi må ha. I tillegg til dette skal barna oppdras pedagogisk korrekt. Barna skal være lykkelige til en hver tid og de må for all del ikke kjede seg. Organisert idrett tar plassen til lek. Grønne drinker og røtter skal kurere og rense, hjemmelagede retter med rare navn er in, og mammakropp er definitivt ut. Vi skal huske å meditere mellom slagene av riktig litteratur, treningsøkter og arbeidserfaringer. Vi blir fortalt hvordan vi skal prate til barna, elske kjæresten og hva som gir best sex. Et orkester at parterapeuter og arbeidspsykologer står alltid klare.

Når du er ferdig med middagsmaten laget fra bunnen, av kortreist høne og økologisk rot, skal du utføre yoga eller pullups slik at sommerkroppen er på plass i god tid. Det finnes kurer og kremer for alle slags kropper. Definisjonen av «normal» er for lengst visket ut. Bonusfamilier og kreative familiekonstellasjoner er in. Sammen med pappakropp. Det er tydeligvis hot å «Nave». Se og hør konseptet er langt fra utdøende, rosa selger og alle kan bli en kjendis i dag. Noen blåser kanskje opp arbeidsledigheten for å få den til å passe til sin politiske retorikk, mens andre holder talltale. Uansett koster ledigheten den det gjelder enorme påkjenninger. En gammel kone fra en kant av Oslo dør i ensomhet og mangel på næring. Noen funksjonshemmede og noen syke lider under rot og byråkrati. Men rosa selger likevel fremdeles best.

Jeg er mamma. Jeg er datter, jeg er søster og jeg er venn. Jeg skriver bøker, både for voksne og små,  og ved siden av dette jobber jeg freelance som skribent. Jeg har fartstid innen trening og livsstilsreleaterte helseutfordringer, dette med bakgrunn i at jeg er utdannet innen idrett og helse.

Sånn er livet er et resultat av skriveglede og engasjement. For barna våre. De eldre. De uføre. Mødre. Fedre. Livet.

God lesning.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s